Så undviker ni att få homosexande barn!

Homosexbeteenden. Är det vad jag ägnar mig åt? Detta homosexande. Det antyds ibland av obegåvade reportrar på kvällsblaskorna och oftare av homofober som vill göra allt som har med homosexualitet att göra till sex.

Att det enda vi ägnar oss åt är sexande. Hit och dit. Kors tvärs. Upp och ner. Det är en medveten strategi från homofober att försöka koppla ihop allt som har med homosexualitet till själva sexet.

Det är ett försök att reducera homosexuella till översexuella, djuriska varelser och sedan gärna göra kopplingen till att det är fara för barnen. Att översexuella fikusar vill sätta på barn.

Det är bullshit, så klart.

Jag tänker på det här när jag läser DN:s ”vetenskaps”-artikel om hur ”nervgift orsakar homosexbeteende”. Nu är det inte människor det handlar om, utan om vita ibisfåglar.

När forskare utsatte dessa stackars fåglar för doser av metylkvicksilver visade det sig att hanarna allt mer ägnade sig åt att sätta på varandra än att sätta på honorna.

Det vill säga: de homosexade.

”Ju högre dos metylkvicksilver fåglarna fick, desto sannolikare var det att en hanfågel skulle försöka para sig med en partner av samma kön.”

Ok. Jag kan undra vad denna studies syfte är. Är det att försöka fastslå att homosexualitet är skapat av kvicksilver? Nja, det verkar som att forskarna är oroliga för att om fåglarna utsätts för nervgifter så kommer reproduktionen att minska.

Forskarna verkar med andra ord vilja undersöka vad som kan påverka olika fågelpopulationers reproduktion. Så de sprutar in nervgifter i små nykläckta fågelungar och ser vad som händer.

Trevligt.

Men som sagt, något sorts syfte verkar de ju ha. DN däremot verkar ha andra syften. För i den ackompanjerande faktarutan beskriver de hur kvicksilver påverkar människan. Det kan ju tyckas vara relevant.

Men jag undrar lite över den ofrånkomliga kopplingen här. Menar de att risken är att gravida  som utsätts för kvicksilver riskerar att utveckla homosexande barn? Jag bara undrar.

För det är lätt att koppla det så.

Men vad fan, jag är van vid alla fabler kring hur jag och alla andra bögar och flator föddes så konstiga, så homosexande. Nu vet vi kanske svaret. Nu vet ni vad ni ska undvika.

Kvicksilver.

Annonser

17 reaktioner till “Så undviker ni att få homosexande barn!”

 1. Det är sånt här som gör att vissa människor, tex jag, får svårare att ta vetenskap på allvar. Nu står det inte heller i artikeln vem/vilka som beviljat forskningspengar och syftet med just detta forskningsanslag. Sånt vill man ju alltid veta för att kunna ta forskning på allvar, tycker jag.

  1. nya flickrummet, jag taer ingen forskning på allvar just för att man så sällan får veta hur de har gjort skiten. men medierna skiter i sånt. de drar i alla växlar för en smaskande rubrik.

 2. Eureka! Det är alltså queermaffian som ligger bakom amalgamimplantaten. Genom folktandvården ämnar de likt droppen som urholkar stenen kvicksilvra den svenska folkstammen till homofili och allt vad det innebär med djursex och kärnfamiljsförbud. Men sånt får man ju inte säga i det här landet!

 3. (Jag tycker för övrigt att det här säger mer om dagsmedias ökande tabloidisering än om forskningen i sig. Det publiceras ju hundratals intressanta rapporter om allt möjligt hela tiden och väldigt få får någon som helst publicitet i dagspressen)

  1. raoul, håller med. en lätt regel är att aldrig tro på den forskning som kvällspressen skriver om.

 4. Det finns tydligen människor som tycker det är relevant att försöka ”undvika att få homosexuella barn”. Så sorgligt vad folk lägger ned tid på att oroa sig över att man blir mörkrädd. Och ledsen.

  Lyssna här, det blir nästan komiskt.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3718&artikel=3903521
  Hittade inte hela programmet, men det värsta är nog med i klippet tror jag. Sändes femte aug i år och jag tror det går att hitta om man har en iphone-app.

  Men det är såklart värre när en tidning som DN skriver så än en tokig tant i ring p1.

  Kom förresten att tänka på hur flera tidningar rapporterade om hur de chilenska gruvarbetarna som suttit instängda möjligen hade ägnat sig åt ”homosex” och därför svurit att inte nämna de första dygnen innan de blev hittade. Fick lite samma känsla då.

  1. HAHAHAHA! ”Så kommer lite östrogen där så oj då, så skulle det inte bli nån liten pojke. så blev det en liten hååmosexuell istället”

  2. sandra, intressant. om chilenarna så är väl det rimligtvis kopplad till den stora manliga sexualiteten som bara måste få plantera sin säd, även om det bara råkar vara andra män där… är sex det man blir sugen på i en mörk jävla grotta?

 5. Tänk vilken fara och risk
  för en gravid att äta insjöfisk
  inte fosterskador och elände
  utan också homosexbeteende
  hos sin lilla avkomma
  man är satt att skydda

 6. Betyder det att det kan finnas überbögar där ute som är som han roboten i terminator 2 (som var gjord av kvicksilver)?! Och att de kan omforma sig till vad som helst och plötsligt bara go nuts och homosex-penetrera oskyldigt heterofolk på gatan?!
  Det här är ju skräckfilmsmaterial! Tipsa Cronenberg eller nån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s