Sverige går fortfarande att rädda från rasisterna.

I tider som dessa när det mesta tyder på att Sverige får in ett parti i riksdagen som inte tycker att alla människor är lika mycket värda. Som inte tycker att alla är välkomna i vårt land.

Som pekar ut enskilda individer och grupper som ensamt ansvariga för vartenda problem vårt land har. Vare sig det är arbetslöshet eller våldtäkter eller sneda midsommarstänger.

I tider som dessa när vi ser att allt fler kan tänka sig att rösta på ett parti som tycker att kvinnor och män har biologiskt givna olika beteenden, egenskaper och syften i livet.

Som vill begränsa kvinnors rätt till abort och som liknar homosexuella med pedofiler och vill hindra homosexuella från att gifta sig och adoptera.

I tider som dessa när det mesta tyder på att Sverige får in ett parti i riksdagen som räknar 59 miljarder kronor fel i sin skuggbudget vilket skulle skapa ett snabbt underskott i Sveriges finanser.

Som menar att vi ska präglas av en ”gemensam svensk kultur”, men aldrig kan svara på vad fan denna kultur skulle bestå av.

I tider som dessa måste vi göra allt vi kan för att förhindra dessa krafter genom att använda vår rösträtt på söndag och lägga den på något annat parti än Sverigedemokraterna.

I tider som dessa behöver vi se och höra Glada Hudik sjunga Kents låt Sverige:

”Välkommen, välkommen hit
Vem du än är, var du än är”

Annonser

8 reaktioner till “Sverige går fortfarande att rädda från rasisterna.”

 1. Inför EU-valet förra året spelade Timbuktu och Promoe in en låt mot SD som använder SD:s egen slogan (Ge oss Sverige tillbaka) mot dem. Tycker inte låten i sig är så bra, men anser att tanken är genial!

 2. Tycker iof att det låter rätt mycket som Kd som alltid är emot aborträttigheter och homoäktenskap.
  Synd att det bara är ett parti som vågar vara emot kvinnoförnedringen slöja. För att inte tala om att våga stå upp för djurskyddet och öppet vara emot djurplågeri i form av Halalslakt.

  1. monamaria ohly, jovisst har sd och kd många beröringspunkter när det gäller en värdekonservativ syn på familjen t ex. men kd har en betydligt mer sund och mänsklig syn på flykting- och asylpolitik och integration än vad sd har.

 3. Är det bara jag som har upptäckt medias rasistiska desinformationskampanj mot svenska folket? När media skriver ”Lotta 7 år gängvåldtagen av tre svenskar” avslöjar PolitisktInkorrekt att det i själva verket var två somalier och en iranier. Och när media skriver ”Sara 14 år gängvåldtagen av fyra svenskar som skrattade, skämtade och highfajvade” avslöjar PI att det i själva verket var två somalier, en irakier och en iranier. Det är starkt av dem att våga gå ut med såna avslöjanden.

  Jag blir så arg på de som förstör för alla invandrare som faktiskt sköter sig och bara vill leva ett gott liv.

  1. maran, vet inte var du får de här exemplen ifrån, speciellt inte när du inte länkar till dem. så jag har ingen anledning att kommentera dina påståenden.

   men en viktig tanke: varför kan inte människor som är födda någon annanstans i världen vara svenskar? det är ju befängt att mena, precis som sd konstant gör, att endast sverigefödda skulle kunna ses som svenskar, eller ”riktiga” svenskar. de som bor i sverige är svenskar för mig, oavsett var de är födda eller uppväxta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s