Jesus botar bögar bäst i varmt klimat.

Jesus kan bota allting. Han kan bota dina homosexuella lustar. Helst på en solig semester till Europa. Med lite handpåläggning på en varm strand så ska allt ordna sig.

Kanske var det så George Alan Rekers verkligen tänkte. Han är en av USA:s största anti-gayaktivister. Han var med och startade Family Research Council på 80-talet, en av USA:s största anti-gayorganisationer.

Han sitter även i styrelsen för National Association for Research & Therapy of Homosexuality, vilket är USA:s största bota-homosexualitet-organisation.

I veckan uppmärksammades hanMiamis flygplats efter tio dagars semester i Europa. Med sig hade han en manlig ung prostituerad, Lucien.

Lucien sålde sina tjänster via Rentboy.com. För att hitta honom hade George Alan Rekers varit tvungen att skapa en profil, godkänna sajtens användarvillkor och sedan göra en grundlig sökning för att hitta Luciens annons där det står:

”Smooth, sweet, tight ass… Perfectly built 8 inch cock… Sensual, wild and up for anything.”

Hur går det ihop att en av USA:s största homofober hyr en manlig prostituerad i tio dagar? Vilken ursäkt kan George Alan Rekers komma med?

Jo, självklart var det ju så att han hyrde Lucien för att följa med honom till Europa i tio dagar eftersom han skulle ”bota” honom.

”I spent a great deal of time sharing scientific information on the desirability of abandoning homosexual intercourse, and I shared the Gospel of Jesus Christ with him in great detail.”

Det låter ju väldigt logiskt. Men varför bjuda med den unge bögen till en tio dagars resa till Europa? Går det inte att ”bota” bögar i hemstaden? Nä, men det fanns ju en annan anledning också:

”I had surgery and I can’t lift luggage. That’s why I hired him.”

Ah, jag förstår. Han var tvungen att ha en hjälpreda. Då är ju självklart en manlig ung snygg prostituerad det uppenbara valet. Jag förstår fullständigt.

Speciellt förstår jag Dan Savage när han menar att ”whatever lifts your luggage” borde bli det nya ”whatever floats your boat.”

Annonser

2 reaktioner till “Jesus botar bögar bäst i varmt klimat.”

 1. En söt liten gosse
  som behöver sin frälsare
  och kan fungera som bärare
  hittas inte på arbetsförmedlingen
  utan lättast i cyberrymden
  på sådana annonssidor
  som redogör för alla meriter,
  intressen och preferenser

  1. pia, så är det. nu har han för övrigt sagt att han spenderade resan med att massera gubbens kuk och anus. precis vad jesus skulle ha gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s