För den som gillar vått sex och att röka på!

Jag vet inte vad det är med mig och sexleksaker. Jag äger inte en enda själv, men jag är fascinerad över vilket jävla utbud det finns. För alla smaker.

Och herregud, det är bara hälsosamt att leka.

För de som gillar wet sex finns det en produkt som heter The Whizzinator. Det är en dildo som kan kissa ut en vätska väldigt lik riktig urin både i färg och lukt.

”The Whizzinator Strap-On XXX is the cleanest way to get dirty. This ultra hygenic and sterile ultimate wet sex simulator is designed with sensual pleasure in mind.”

Eh, inte riktigt min grej, men visst. Produkten är enligt företaget till för att skapa ett säkert och hälsosamt sätt att ha kiss-sex. Dildon finns i färgerna vit, svart, brun, solbränd och ”latino”.

Åh, vilket urval!

Men grejen är ju, som ni kanske redan har insett, att The Whizzinator egentligen har ett annat huvudsyfte, som företaget bakom inte kan skylta med.

Den har använts och används fortfarande av de som nyttjar narkotika och vill undvika att åka fast i drogtester. De använder The Whizzinator för att låtsaskissa fejkkiss. Hur nu det funkar, vette fan.

Den bästa historien är den om en kvinna som bad ett butiksbiträde värma dildon i mikrovågsugnen så att hon kunde klara ett drogtest.

Butiksbiträdet ringde dock polisen då han trodde att det var en riktig kuk som de ville mikra.

Haha!

Männen bakom den första The Whizzinator åkte i fängelse denna månad för bedrägeri och langning. Åklagaren ansåg att man försökte lura den statliga myndighet som genomför drogtester på arbetsplatser.

Men trots det lever uppfinningen vidare.

Men med en annan marknadsföring. Nu är det de som gillar golden showers som är målgruppen.

Men den bästa målgruppen borde dock vara de som gillar att kissa på varandra när de har sex samtidigt som de röker på.

Two in one!

Annonser

5 reaktioner till “För den som gillar vått sex och att röka på!”

  1. Hmmm… med tanke på att urin är väldigt rent såvida man inte har en infektion förstår jag inte riktigt behovet av fejkkiss för hygienens skull, dessutom tror jag inte att wetsexutövare skulle tända på annat än the real deal (nej jag är inte en av dem, även om det låter så nu, hehe). Kul att snopparna kommer i alla färger… men inte med förhud.

    1. tildaf, haha du är en expert! tydligen finns kisset som refill. bara addera vatten till kisspulvret. fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s