Skönhetsdrottningen som hoppas alla homos dör.

Carrie Prejean, en av fem finalister i Miss USA förra året, fick under ett av tävlingsmomenten frågan om vad hon tyckte om homoäktenskap.

Hon svarade, i linje med sin konservativa världsuppfattning och kristna tro, att hon inte stödde sådana. Men att det var upp till varje delstat att avgöra hur de vill ha det.

Det var ett ärligt svar. Trist människosyn, men diplomatiskt och ärligt var det vilket som. Trots att majoriteten av USA:s befolkning håller med henne blev det en jävla mediekarusell ledd av skvallerbloggaren Perez Hilton.

Det hela var egentligen ganska lustigt. För sedan när har tvångsleende skönhetsdrottningars uttalanden om världsläget getts en sådan betydelse att de leder till veckolånga debatter?

Carrie Prejean förlorade tävlingen och skyllde självklart förlusten på att hon blev mobbad för sina åsikters skull. Hon reste land och rike runt och babblade i varenda pratshow och gav till och med ut en bok om det hela.

Det hela avslutades med att hennes sexvideo läckte ut.

Nu kommer hennes uppföljare. Fast denna version är värre. Hon heter Lauren Ashley och är Miss Beverly Hills som tävlar om att bli Miss California.

Hon skiter i diplomatiska svar och går direkt på dödsstöten. Bokstavligen.

”The Bible says that marriage is between a man and a woman. In Leviticus it says: ‘If man lies with mankind as he would lie with a woman, both of them have committed an abomination. They shall surely be put to death and their blood shall be upon them.’ The Bible is pretty black and white.”

Lauren Ashley säger samma sak som de flesta bokstavstroende och fanatiskt kristna säger. Att homosexuella kommer att straffas med döden om de fortsätter med sin livsstil.

”If God says that having sex with someone of your same gender is going to bring death upon you, that’s a pretty stern warning, and he knows more than we do about life.”

Lauren Ashley säger att hon har många homosexuella vänner. Ja, det gör det ju ok att tycka att homosexuella, inklusive dina egna vänner, förtjänar att dö för sina synder!

Det är skillnad mellan att vara emot homoäktenskap, och att vara emot homosexualitet och homosexuella. Det ena må visa på inskränkthet, men det andra visar en vidrig människosyn som ingen borde acceptera.

Som tur är har staden Beverly Hills offentligt tagit avstånd från Lauren Ashleys utalanden och Miss California-tävlingen och menar att de inte gillar att hon kallar sig själv för Miss Beverly Hills.

Det är bra. För alla som visar en vidrig människosyn måste få veta det.

Och förhoppningsvis tänka om.

Annonser

12 reaktioner till “Skönhetsdrottningen som hoppas alla homos dör.”

  1. ”För sedan när har tvångsleende skönhetsdrottningars uttalanden om världsläget getts en sådan betydelse att de leder till veckolånga debatter?”

    Sedan Anna Anka? 😀

  2. Och inte såg hon ju snäll ut heller, i ögonen. Riktigt elak jävla blick. Synd att inte alla med konstiga värderingar hade en sådan blick, då skulle man veta vilka människor man ska undvika. =D

    1. Jag tror hon försöker sig på den svåra konsten att kombinera uttrycken ”christian” och ”sultry” – ungefär som Carola. 🙂

  3. Om man nu ska leva efter bibeln bokstavstroget borde hon knappast få tävla i en skönhetstävling. Kvinnosynen i bibeln är ju (likt synen på homosexuella) motbjudande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s