Homosexuella borde inte få vistas utomhus.

Går det att vara emot könsneutrala äktenskap samtidigt som man inte har något emot homosexuella?

Jag tror det. Men det är samtidigt svårt att förstå hur något mänskligt hjärta tycker det är ok att olika människor i ett land har olika rättigheter.

I allt för många fall är det nog så att det är ogillandet av homosexualitet överhuvudtaget som också ligger bakom motståndet till könsneutrala äktenskap.

Ett exempel är de amerikanska herrarna Matt Windschitl och Jason Schultz. De har lagt fram ett lagförslag i delstaten Iowa om att hbt-ungdomar ska tas bort från delstatens anti-mobbningspolicies.

Hbt-ungdomar skyddas av Safe Schools Act som är till för att hjälpa och uppmuntra studenter som mobbas att rapportera genom att garantera en trygg och icke-dömande skolmiljö. Detta är oacceptabelt tycker Jason Schultz.

Han säger sig inte vara emot homosexuella, men menar att reglerna leder till en acceptans av könsneutrala äktenskap. Ja, det är sant.

Windschitl och Schultz vill ta bort anti-mobbningsskyddet från hbt-ungdomar, en av de mest sårbara och trakasserade minoriteterna, för att de är emot en helt orelaterad fråga som könsneutrala äktenskap.

Att göra det är att sända ut ett fruktansvärt budskap till redan mobbade elever: ni förtjänar varken skydd eller äktenskap, grattis!

Människor som Windschitl och Schultz vill se till att hbt-människor absolut inte har samma skydd och rättigheter som heterosexuella. Absolut inte äktenskap, och nu inte heller trygga skolor.

Vad är nästa steg? Att vägra hbt-människor rätten till att ta körkort? Rätten att köpa bostad var de vill? Rätten att vistas ute i offentligheten?

Det kan bara gå utför, det kan bara gå utför.

Annonser

6 reaktioner till “Homosexuella borde inte få vistas utomhus.”

  1. Det är helt sjukt. Att han säger att han inte hatar HBT-personer tror jag han ljuger om. Han försöker bara leka mer tolerant än vad han är.

  2. Shit var hittar du alla idioter, man blir helt mörkrädd. De tycker alltså att det är helt ok att mobba någon om är homo- eller bisexuell!
    Man får hoppas att dessa karlar varken har egna barn eller arbetar med barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s