Äntligen en kvinnlig politiker med kjolen nere.

Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt. Jag har ju undrat förut varför det är så få kvinnliga politiker som blir tagna med kjolen nere.

Nu har vi ett exempel.

Parlamentsledamoten och frun till Nordirlands starke man, Iris Robinson, har erkänt att hon har haft en affär med en 19-åring. Själv är hon 60 år. Snacka om en Mrs Robinson från The Graduate!

Tydligen hade hon först en affär med 19-åringens slaktarfarsa. När han dog lovade hon att ta hand om dennes son. Och som hon tog hand om honom.

Hon anklagas dessutom för att olagligt ha säkrat ett lån på nästan 600 000 kronor för att hennes boytoy skulle kunna öppna en restaurang.

Ajabaja.

Den här historien innehåller egentligen allt de här historierna brukar innehålla. En mycket yngre älskare och en tydlig hycklare. Iris Robinson har fördömt homosexualitet som något äckligt och jämfört det med pedofili och hänvisat till Bibeln.

Samtidigt har hon varit otrogen med en 19-åring. Det är ju så kristet.

Men skillnaden i det här fallet är ju att det är en kvinna.

Vi har sett hur fruarna har stått vid sina mäns sidor när de har avslöjat att de har varit otrogna, drogat, knullat med män, svindlat några miljoner.

Fruarna står där oavsett. I sina perfekta dräkter och blanka miner.

Nu är rollerna för en gångs skull ombytta. Men likheterna är slående. Kvinnor är helt enkelt lika bra som män på att förstöra sina familjer. Åh, härliga mänsklighet.

Och som en extra twist vill bögtidningen Attitude ha Robinsons numera 21-årige älskare på omslaget av tidningen. Bara för att ge tillbaka för hennes homofobiska uttalanden.

”Kirk is incredibly hot and we’d love to see him on the cover of Attitude. We think our readers would go as wild for him as Iris obviously did.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s