Min sperma går bara till homosexuella.

tradera_toppbild_1066438l

 

”Till högstbjudande kommer jag komma hem till efter att denne tagit reda på när den är mest fertil för att ha samlag med denne tills denne blir gravid, dock högst 3 gånger. Jag är begagnad men i nyskick.”

Åh, en perfekt present till syrran!

Nä.

Alexander Kandiloros la ut ovanstående annons på Tradera. Han gjorde det efter att ha läst om Svea hovrätts dom som nekar två lesbiska kvinnor i Uppsala fler än tre försök till insemination.

”Jag ville kolla vad det fanns för intresse. Om det fanns ett väldigt stort intresse skulle det vara ett tecken på systemfel.”

Det är ju hedervärt att vilja sälja sex. För barnsugna lesbiska kvinnors skull.

Alexander säger att han även donerar sperma till spermabanker. Det är ju också hedervärt. Jag har tänkt på det där. Om jag skulle kunna runka som en tjänst.

Jag kommer aldrig att få biologiska barn. Inte bara för att det är svårt att göra män gravida, utan även för att jag är en varm förespråkare av adoption.

Så min enda chans, mina simmares enda chans, är ju om jag runkar i en burk.

Men jag har reservationer. Jag förstår tanken att det är fint att kunna ge någon ett barn som inte kan få det på annat sätt. Men det är just det som är mitt problem. För de flesta finns det andra sätt.

Det finns redan föräldralösa barn i behov av älskande föräldrar. Ta hand om dem istället för att skapa nya.

Jag kan bara tänka mig att ge sperma till de par som nekas adoption. Det vill säga homosexuella par som inget land vill ge några barn till. Min sperma går bara till homosexuella, surprise surprise!

Men sperman kommer då i en burk, inte in person, bara så ni har det klart för er.

Annonser

13 reaktioner till “Min sperma går bara till homosexuella.”

 1. Stackars Alexander verkar inte ha förstått hur en insemination går till. Han tror säkert att anonyma donatorer kommer in i rummet med påse över huvudet och lägrar kvinnan som ska insemineras. Sen verkar han inte ha tänkt på att han lär bli underhållsskyldig. Det blev ju en stackars snubbe som donerade till sina lesbiska polare som sedan skiljde sig. Aj aj aj i plånkan.

 2. Varför tror han att lesbiska vill ha sex med en man. Om de ville det skulle det väl inte vara så svårt för dem att bli gravida, eller?

 3. Anna, Matilda
  Jag tror ni alla har missförstått, det skulle aldrig hända på riktigt, hans sambo skulle bjuda högre än alla andra. Det var mer av ett socialt experiment. Tydligen så var det bara en kompis som bjöd 100 kronor innan annonsen togs bort.

  *safe sex*
  Män kan nog inte bli gravida men de kan alltid försöka…..
  *safe sex*

 4. Det här mkt intressant som intellektuelt spörsmål, tycker jag. En del av de flesta mäns personlighet (mer eller mindre) är en hövding som vill ha alla kvinnor i stammen. Även jag, om jag skall vara ärlig, känner av det. Det finns en lockelse i att ha många barn (minst ett fotbollslag).

  Här kommer donationen in i bilden. Jag anser mig (som de flesta andra säkert också) vara en man i mina bästa år (32), lagom smart, snygg, framgåmsrik och utan trassel i mina gener. Vore det då inte härligt att donera och en dag plötsligt ha en massa barn?

  Jag svarar nej, det skulle inte vara rättvist mot min fru och våra (eventuella) barn och de barn som kommit till genom donationen.
  Tänk en dag om 18 år när det ringer på dörren och en vilt främmande människa står där och är till 50% som jag. Denna stackars människa har levt hela sin uppväxt utan att veta vem som är biologiska pappan. Plötsligt skall han/hon få svar på alla frågor, det blir nog oftast en besvikese.
  För min egna familj blir det nog heller inte lätt att plötsligt ha en till familjemedlem…

  Men känslomässigt är det lite lockande.

  1. gustaf, ja inte är det okomplicerat. jag vill inte heller veta att en massa med ungar med mina gener springer runt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s