Ätbara blygdläppar, kungligheter och AIK.

26s09-godis2-249_j_1055008l

 

Om jag hade twittrat hade jag twittrat om det här i veckan:

– Vem vill inte äta blygdläppar? Jag vill! Godis är så jävla trist. Jag köper gärna några geléblygdläppar och mumsar på. Eller ”snippor” som Aftonbladet kallar det.

– Jag hoppas att AIK vinner fotbollsgrejen i dag. Det skulle göra min pappa glad.

– Jag skiter fullständigt i det där kungliga bröllopet nästa år. Ja, förutom att jag är pissed off för att jag tvingas betala för det. Nu vill någon att 28 av Sveriges främsta poeter ska dikta ihop kärlekspoesi åt brudparet. Haha! Det är ju för jävla roligt. Eller som Petter Lindgren mer diplomatiskt uttryckte det om att få förfrågan: ”Min spontana reaktion var att jag blev lätt road.”

Thomas Gür skriver som om han fortfarande tror att vi är i stenåldern. På riktigt. Där allt är en enda stor risk, och där risktagarna alltid är män då kvinnor behövs för att sättas på för att avla nytt liv som håller planeten snurrande. Och kvinnoförtryck verkar aldrig riktigt ha funnits eftersom ”de flesta samhällen sett nästan varje vuxen kvinna som en respektabel samhällsmedlem, har de hållit inne med respekten för män till dess att de gjort sig förtjänt av den.”

– Jag vet inte vad jag gjorde innan Wikipedia fanns. Jag använder det konstant. Men tror bara på det som står där om det finns länkar till ursprungskällan. Nu kommer rapporter om att männen dominerar bland de som skriver. Surprise, surprise! En forskare varnar för att Wikipedia kan bli ”den rike vite mannens uppslagsverk”. För att motverka det krävs enklare teknik, menar man. Jaha.

– Videon nedan är en nästan klassisk sketch. Den är ganska rolig då den leker med den så ofta övermanliga gemenskapen som sporttittande innebär. Den vacklar emellanåt, men slutet är ju nästan lite sött.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s