Jag vill ha mer manligt ögongodis, tack!

Teen Choice Awards Arrivals

Jag har en fascination. Han heter Levi Johnston. Han är Sarah Palins dotters babydaddy. Jag har skrivit om honom förr och jag vette fan vad det är jag gillar egentligen.

Den här äppelkindade hellylleamerikanske pöjken från isarna i Alaska. Som fick Sarah Palins dotter så olägligt på smällen. Som sedan han och Palin-dottern gjort slut har horat runt i medierna. Totalkåt på uppmärksamhet.

Hur han har tid att vara småbarnsfarsa samtidigt, well…

Men jag gillar honom ändå. Kanske är det för att han trashtalkar knäppskallen Palin varannan vecka. Kanske är det för at han går på Teen Choice Awards med Kathy Griffin. Kanske är det för att han är lite söt.

Han jagar tydligen björnar och skit i Alaska. Hoppade av skolan för att jobba på oljefälten. Väldigt macho. Ändå är det något med hur han skiter i det typiskt manliga. Som att han nu ska posera i Playgirl.

Tydligen har han inte bestämt sig om han ska visa bak- eller framsidan. För mig får han gärna visa båda. Jag tycker det är coolt med män som näckar och gör sig till sexuella objekt. Jag gillar det inte bara för att det är ögongodis, utan för att jag tycker det är bra att även män sexualiseras.

Varje gång jag skriver det får jag vissa feminister på mig som anser att samhället ska bli mer avsexualiserat, inte mer sexualiserat. Att två fel inte gör ett rätt. Men jag är mer realistisk. Sexualiseringen kommer inte att försvinna.

Jag tänker att en lika sexualiserad manskropp som kvinnokropp i alla fall inte gör den ständiga sexigheten enbart till kvinnans ok att bära.

Och som vi alla vet, om något dåligt drabbar männen (som till exempel för mycket sexualisering) då görs det allt för att stoppa det.

Men ok jag erkänner, jag vill egentligen bara ha lite mer ögongodis. Jävla nakna brudar överallt, move over bitches!

Annonser

6 reaktioner till “Jag vill ha mer manligt ögongodis, tack!”

  1. Haha, all kärlek till Linus 🙂

    Såg ni omslaget på Metro idag? Något om att så blir vi mer sensuella, en artikel om strippercise med tre strålande leende människor på bild. Gissa hur många av de som var män?

    Samtidigt är det lite ärligare än annan motion. Inget hyckel om att det är för hälsan eller så. Jag väntar med intresse på nästa stora trender, Gagredux training – en intensiv coreträning som kan göras under lunchen. Helst istället för den. Vagina Beats – rytmiska vaginamuskelövningar till medryckande musik. Timid stretch – smidighetsövningar som stärker nackmuskler och gör kroppen avslappnad. Bra för alla som behöver hålla huvudet böjt och kroppen foglig.

    Witihin a year, im telling ya’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s