10 argument MOT könsneutrala äktenskap.

item12699406

1. Homosexualitet är emot naturen. Svenskar ogillar allt onaturligt, som glasögon, silikonbröst och luftkonditionering.

2. Att tillåta äktenskap för homosexuella är att uppmana folk att bli homosexuella, på samma sätt som folk blir långa av att umgås med långa människor.

3. Om homosexuella får ingå äktenskap är nästa steg alla möjliga slags icke önskvärt beteende. Folk kanske till och med vill gifta sig med sina husdjur eftersom en hund har juridiska rättigheter och kan skriva under ett äktenskapsavtal.

4. Heterosexuella äktenskap har funnits länge och har inte förändrats det minsta. Det är fortfarande tillåtet för män att slå sina fruar, en gift kvinna är sin mans egendom och skilsmässor är olagliga.

5. Heterosexuellas äktenskap kommer att förlora sitt värde om man tillåter homosexuella att gifta sig. Det kränker heligheten i i Britney Spears 55-timmars bara-på-skoj-äktenskap .

6. Heterosexuella äktenskap är giltiga eftersom en man och en kvinna kan skapa ett barn. Homosexuella, infertila eller äldre ska inte få gifta sig, eftersom världens barnhem inte är fulla än och vi behöver fler barn.

7. Barn till homosexuella blir förstås också homosexuella, precis som heterosexuella föräldrar bara får heterosexuella barn.

8. Äktenskap för homosexuella har inget stöd i religionen. I en religiöst styrd stat som Sverige bygger hela landets värderingar på en enda religion, och det är därför har vi inte har religionsfrihet.

9. Barn behöver en manlig och en kvinnlig förebild i hemmet. Av det skälet har vi lagar mot att barn växer upp med ensamstående föräldrar.

10. Homosexuella äktenskap kommer att förändra vårt samhälles grundvalar. Vi kommer aldrig att kunna anpassa oss till nya sociala värderingar, liksom vi inte kunnat anpassa oss till bilar, tjänstesamhällets framväxt eller den ökade medellivslängden.

Det här är verkligen de bästa argumenten mot könsneutrala äktenskap jag någonsin har läst. Eller för menar jag ju. Om bara jag hade skrivit dem själv, men jag bara ramlade över dem. De har tydligen cirkulerat på amerikanska bloggar utan källhänvisning i flera år, och någon var snäll och översatte dem.

Klipp ut och sätt på kylskåpet!

Annonser

13 reaktioner till “10 argument MOT könsneutrala äktenskap.”

    1. hanna, super! den borde spridas så att den når de stackars inskränkta som fortfarande finns kvar.

  1. Hahaha!! Borde printa dessa och sätta upp på kylen som mantra för att skaka om egna dogmer, jag som har blivit kallad för ”Queerelitist” i Svenskan… Ett epitet jag bär med stolthet.

  2. Lite som facebook-gruppen Gay marriage killed the dinosaurs (tror jag den heter). För det är verkligen underligt. Vad tror folk ska hända?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s