Slampor kan inte våldtas.

Slampor kan inte våldtas. Det verkar vara kontentan i det blogginlägg Katrin Zytomierska skrev härom dagen till försvar för sin kille Bingo Rimér som har anklagats för våldtäkt av modellen Marie Plosjö.

Katrin Z skriver bland annat:

”Bingo säger: ”Jag tyckte hon var lite plastig, stel och konstig. Men hon var nymfoman och ville alltid ses och knulla”. Hon ville även ligga med Bingos kompis. En gång hade de sex i baksätet på en bilparkering i Solna. En annan gång klädde de ut sig i peruker och spelade in en film där Marie suger av både Bingo och hans kompis. Den här filmen finns fortfarande och visar kanske en annan sida av Marie som hon så effektivt försöker dölja i sin blogg. Marie är en komplex människa. Hon slåss med sig själv och sina olika identiteter. Hon vill gärna vara den oskyldiga lilla flickan som inte vill någon något ont och tror gott om alla. Samtidigt så är hon en översexuell hynda som vill spela in porrfilm.”

Jag har ingen aning om Bingo Rimér verkligen våldtog Marie Plosjö eller inte. Det har inte Katrin Z heller. Men det hindrar inte henne från att lyncha Marie Plosjö och påstå att hon är en ”översexuell hynda”. Och en sådan kan ju omöjligt våldtas.

Man kan ju inte våldta en hora. Man kan inte våldta någon som gillar sex.

Som så många andra tycker jag att Hemliga morsan uttrycker det bäst:

”Katrin Zytomierska outar något oväntat sin pojkvän Bingo som den som Marie Plosjö hävdar har våldtagit henne. Hon gör det för att rentvå honom. Med såna flickvänner behöver man inga fiender. Katrin hävdar att Bingo är helt oskyldig. Det kanske han är, vad vet jag, men Katrins argumentation övertygar inte. Den bygger på att Marie Plosjö är en slampa (eller, med Katrins egna ord, ”en översexuell hynda som vill spela in porrfilm”), att hennes mor haltar och att hennes syster är fet.”

Jag blir bara så ledsen. För att Katrin Z fortsätter att tjäna pengar på att vara rent jävla dum i huvudet. För att de som kommenterar hennes blogginlägg nästan alla backar upp hennes bild av vad en våldtäkt är.

Män kan inte våldtas. Slampor kan inte våldtas. Flickvänner och pojkvänner kan inte våldtas. Bara påpälsade oskulder som blir påhoppade av någon okänd man i skogen kan våldtas. Om ens det.

Varför har vi inte kommit längre? Jag blir bara så ledsen, varför har vi inte kommit längre?

Annonser

10 reaktioner till “Slampor kan inte våldtas.”

   1. julia, har läst det. utmärkt och intressant. lägger upp ett inlägg om det senare ikväll.

 1. Helt jävla ofattbart.
  Jag blev tvungen att skriva en liten våldtäktslathund i bloggen.
  Tack för att du berättar sådant för mig som jag missar.
  (Och för att du är så jävla bra.)

 2. Tjenare! Jag undrar om du har lust att byta länkar med mig. Länkbyten är ett bra sätt att få bättre placeringar i sökmotorer.

  Vad sägs? Du kan kontakta mig via min email om du har lust att byta. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s